Belvárosi Alap – Veled a Forinton, MiskolcÉRT!

Végre elérkezett az idő, hogy mi is támogathassuk a miskolci közösségeket a Belvárosi Alapba összegyűjtött forrásból!

Az elmúlt egy évben az adományaitokkal és támogatásotokkal megmutattátok, hogy Miskolcon a közös ügyekért az emberek igenis hajlandóak cselekedni és lehetőségeikhez képest anyagilag is hozzájárulni. Büszkék vagyunk a miskolci közösségre, csodás érzés, hogy ilyen sokan hisznek a közös álmainkban!

A MiskolcÉrt Közösségi Alapítvány meghirdeti első támogatási pályázatát, mellyel az itt tevékenykedő civil szervezetek, civil- és lakóközösségek, informális csoportok kezdeményezéseit kívánjuk támogatni. A Belvárosi Alapot azért indítottuk, hogy a napjainkra elhanyagolt belvárosunk közösségi megoldásokkal szépüljön, újuljon meg, és sokféle színes közösségi kezdeményezéssel váljon színessé, élettel telivé.

Célunk, hogy a jelentkező miskolci kisközösségeknek vagy civil szervezeteknek olyan elképzelései valósulhassanak meg, amelyek kapcsolódnak a Belvárosi Alap céljaihoz, a belvárosi környezet javításához, fenntarthatóbbá, válásához vagy a közösségek erősödéséhez, a belvárosi közösségi élet gazdagításához.

Pályázat benyújtásának módja
Itt a weboldalon letölthető pályázati adatlap kitöltésével, legkésőbb augusztus 31-ig.

Támogatási összeg
Projektenként maximum 500 000 Ft összeg pályázható.
Egy szervezet csak egy pályázatot nyújthat be.
A rendelkezésre álló teljes keretösszeg: 1 500 000 Ft.

A projektek megvalósításának időszaka:
2024. szeptember 20. és 2025. július 30. között.

Részletek a Felhívásban!

Letölthető pályázati felhívás

Letölthető pályázati adatlap

FONTOS:
A közösségi értékekben való gondolkodás és együttműködések érdekében, illetve az ötletek elősegítésére információs napot és konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Tegyünk együtt, kapcsolódjunk - MISKOLCÉRT!

No items found.

Érdekel Miskolc sorsa? Tennél a városért? Akkor kapcsolódj hozzánk! Légy részese annak a változásnak, amit együtt hozhatunk el Miskolcra. Tegyük együtt szebbé, jobbá Miskolcot!

A lenti számlaszámon fogadjuk a felajánlásokat. Kérjük a közlemény rovatban kerüljön feltüntetésre a támogatott alap neve: pl Belvárosi Alap, vagy Avasi Alap.

Bankszámlaszám:
10918001-00000123-93000019

Név: Miskolci Értékteremtő Közösségi Alapítvány
Rövid név: MiskolcÉrt Közösségi Alapítvány
Nyilvántartási szám: 05-01-0064744
A nyilvántartásba vételről szóló határozat száma és kelte: 15.Pk.60.125/2023/2. 2023. október 11.
Kuratóriumi elnök: Mató Edina
Kuratóriumi tagok:  Pető Ágnes, Sélley Andrea, Jakab Zsolt, Széll Zsanett, Visnyovszky Judit, Joó Tímea, Varga Bernadett, Koleszár Péter
Cím: 3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 5.
Email: miskolcertka@gmail.com

Kövess minket Facebbokon is!
facebook.com/kozossegmiskolcert

Adatkezelési tájékoztató

Az Alapítvány alapító okiratában elfogadta és magáénak vallja az Adománygyűjtő Szervezetek Etikai Kódexében rögzített alapelveket.

Az adományok és támogatások felhasználásáról részletes szakmai és pénzügyi beszámolót készítünk, amelyet honlapunkon közzéteszünk. Ennek köszönhetően minden támogató és érdeklődő nyomon követheti az alapítvány tevékenységét és eredményeit.

Az Alapítvány működése során keletkezett okiratokba bárki betekinthet, ennek korlátja az adatvédelem, vagy a személyiségi jog sérelme lehet. Az iratokba való betekintés lehetőségét a Kuratórium elnöke köteles biztosítani az érdeklődő számára, előzetes időpont egyeztetést követően, az Alapítvány székhelyén, felügyelet mellett.

“Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel! Minden más csak erő- és időpocsékolás."

Maharaj Nisargadatta

indiai bölcs